English
מחיקת חשבון ונתונים
ניתן למחוק את חשבון נורי שלך ואת כל הנתונים הקשורים אליו בכל עת.
מתוך האפליקציה
- פתח/י את לשונית הפרופיל
- גלול/י למטה אל "מחיקת החשבון שלי"
- אשר/י את זהותך (תתבקש/י להתחבר שוב מטעמי אבטחה)
- אשר/י את המחיקה
מה נמחק
- החשבון שלך (פרטי ההתחברות)
- נתוני הפרופיל שלך
-
אם את/ה החבר/ה היחיד/ה במעגל המשפחה שלך: כל נתוני ההריון (ציר זמן, שלבים שהושלמו, הערות,
רשימת קניות, כספת ותמונות)
-
אם בן/בת זוג שייכ/ת למעגל שלך: החשבון שלך והחברות שלך במעגל המשפחה נמחקים; נתוני ההריון
המשותפים יישארו זמינים לבן/בת הזוג שלך.
המחיקה היא סופית ובלתי הפיכה.
בדוא"ל
אם אין באפשרותך לגשת לאפליקציה, שלח/י בקשת מחיקה מכתובת הדוא"ל המשויכת לחשבון שלך אל:
victorburtman@gmail.com. המחיקה תושלם תוך 30 יום.